billede til hjemmeside.jpg

Har du en passion for online marketing, og brænder du for at skabe resultater ved hjælp af B2B marketingkampagner? ABC Softwork søger en stærk, struktureret og ambitiøs studentermedhjælper, som kan drive den kommercielle del af vores digitale marketing strategi og løfte ABC Softwork til næste niveau.

Jobbet

Du vil have et tæt samarbejde med salg, og du vil være ansvarlig for at sikre skærpelse af vores digitale tilstedeværelse samt at skabe målbare resultater gennem vores marketingaktiviteter.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • Drive og udvikle ABC Softworks positionering på SoMe herunder særligt LinkedIn

  • Sikre, at vores nye digitale strategi bliver omsat til handlinger

  • Sikre brand awareness hos relevante danske og internationale virksomheder

  • Lead-generator for salg

  • Effektmåling og analyse på kampagner og fastlagte KPI´er inklusiv korrigerende handlinger

  • Løbende udvikling og opdatering af website samt udarbejdelse af kommunikativt indhold

Om dig

Som person har du drive, og er én, der ser muligheder fremfor begrænsninger. Du er dedikeret og struktureret i dit arbejde, god til at opbygge relationer og trives med at arbejde selvstændigt.  

Vi forestiller os, at du har et par år tilbage af dit studie, hvor du læser en kandidat med fokus på marketing eller kommunikation, og har mindst ét års erhvervserfaring. Det er en klar fordel, hvis du allerede har erfaring med digital B2B marketing – og så mestrer du både dansk og engelsk på et højt niveau.

Hvad får du

Du vil blive ansat i en position med høj grad af ansvar, hvor du kan prøve dine marketing innitiativer af i praksis. På den måde får du mulighed for at videreudvikle dine kompetencer indenfor digital marketing og opnår færdigheder, der gør dig i stand til at varetage en stærk marketingstilling umiddelbart efter dit studie.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en positiv atmosfære, rig mulighed for udvikling og en flad, uformel firmastruktur. Du tilrettelægger dine timer i samspil med resten af teamet, og vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og eksamensperioder.

Om ABC Softwork

Du bliver en del af en innovativ vækstorienteret software- og servicevirksomhed. Vi leverer løsninger, der skaber transparens, sammenhængskraft og forbedret eksekveringskraft i organisationer. Vi arbejder tæt sammen med flere end +100 kunder i Danmark. Du finder os på øverste etage på IT-Universitet, hvor omdrejningspunktet for vores hverdag til stadighed er at hjælpe vores kunder til kontinuerligt at forbedre deres profitabilitet. 

Nærmere oplysning

Har vi fanget din interesse? Så er det din tur til at fange vores! Send din motiverede ansøgning, karakterer og CV med billede til Emma Cathrine Lykke på ec@abcsoftwork.com snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Emma på telefon +45 42762013.