autohuset_vestergaard.png

Autohuset Vestergaard skaber imponerende resultater med ABC Cloud

sliders-larskromann-blk.jpg

“Det har gjort en kæmpe forskel, at vi, med ABC Cloud, kan se, hvordan vi performer måned for måned. Nu kan jeg ikke lade være med at gøre noget ved problemerne”

Lars Kromann

Reservedelschef I odense,
AutoHuset Vestergaard


caseikon1_omsætning-01.png
 
 

ØGET OMSÆTNING

Øget med +7%

Gennem ABC Cloud kan Autohuset Vestergaard fokusere på AA-varerne, altså de reservedele som er “bestsellere” og bidrager mest til indtjeningen. Dette øger omsætningen, og sikrer at de altid kan levere de reservedele som kunder efterspørger, når de efterspørger dem.

caseikon8_lagerværdi-01.png
 
 

Reduceret lagerværdi

Reduceret med 16%

Med indførelsen af ABC Cloud har Autohuset Vestergaard fået fokus på korrekt udfasning af reservedele uden salg og minimering af nedskrivninger. Dette sikrer, at værkstedet har de rigtige reservedele på lager, samtidigt med at lagerværdien reduceres med 16%.  

caseikon2_servicegrad.png
 
 

BEDRE LEVERINGSEVNE

Steget med +6%

Indførelsen af en KPI, der ved brug af ABC Cloud, måler hvor godt kunderne serviceres måned for måned, sikrer den gode kundeoplevelse. Denne og andre KPI’er påvirkes løbende gennem aktions-rapporter, der er skræddersyet til at forbedre dem og derved leveringsevnen.

OM Autohuset Vestergaard 

Autohuset Vestergaard er en af Danmarks største bilforhandlere af både nye og brugte biler, og med 10 værksteder over hele Danmark.

Lars Kromann er Reservedelschef i Odense, og har på eget initiativ udviklet en KPI, der måler den gode kundeoplevelse. Odense-afdelingen er frontløber og planen er at KPI’en skal spredes til resten af værkstederne hen over sommeren.

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Kontakt ABC Softwork og få en uforpligtende vurdering af din virksomheds udbytte af ABC værktøjet. 

Troels_300_300.png