Vi kender vores kunders kompleksitet

Vores kunder har en høj kompleksitet. Derfor har vi designet
en platform, der gør deres hverdag meget nemmere.

 

Vi har også erfaring med din branche

 
Produktion.png

Produktion

Produktionsvirksomheder oplever markante forbedringer i working capital, availability og profitabilitet.

Distribution.png

Distribution

Distributionsvirksomheder beholder og/eller øger leveringssikkerheden og nedbringer samtidig kapitalbindingen markant. 

Detail2.png

Detail

Data danner grundlag for at diskutere den økonomiske balance mellem bredden af sortimentet og servicegraden i butiksnetværket.

Succeshistorier

Vores kunder har på hver sin måde skabt resultater med ABC Cloud

Her er et udpluk af nogle af succeshistorierne. Er du kunde, kan du gratis høre to udvalgte til vores ABC Breakfast Club. 

ABC Softwork imagepost Peter Garber, Convena Distribution 2019-03-15 JH 1.png

Convena Distrubution

Skarpt fokus på målene sikrer forbedring på bundlinjen

Med over 300.000 varer og et forgrenet netværk af internationale kunder og leverandører, er der ingen tvivl om, at behovet for struktur er stort hos Convena Distribution. Det sikrer de med ABC og nogle klare mål, og har på under 12 måneder formået at øge deres omsætningshastighed med 19%.

Læs mere om Convena Distribution

 
ABC Softwork imagepost Jørgen Rask, Furnipart 2019-01-18 JH 1.png

Furnipart

greb om en profitabel vækst med abc cloud

Køkkenproducenterne stiller tårnhøje krav til deres leverandører og for Furnipart, der designer og leverer håndtag og greb til nogle af verdens største køkkenproducenter, er virkeligheden ikke anderledes.

Hos virksomheden bliver ABC Cloud brugt til at monitorere de vigtigste nøgletal, holde fokus med et fælles regelsæt og sikre en profitabel vækst.

Læs mere om Furnipart

 

Dana Lim

CEO Bruger aBC Som ledelsesværktøj

Hos Dana Lim er kundernes behov og et ønske om vækst i fokus. ABC bruges som et centralt ledelsesværktøj, der sikrer tilfredse kunder og en effektiv supply chain.

På 9 mdr. er servicegraden steget fra 82 til 92 procent, og der er kommet ro på produktionsplanlægningen.

Læs mere om Dana Lim

 

Autohuset Vestergaard

Gladere kunder i et af Danmarks største bilhuse

Hos den landsdækkende kæde er der fokus på den gode kundeoplevelse: Kompetent og hurtig service fra kundens første bilkøb, til efterfølgende servicebesøg og reparationer.

Lars Kromann, Reservedelschef i Odense, har taget virksomhedens vision et skridt videre. Han måler hvor godt kunderne serviceres vha. en ny KPI, og har skabt imponerende forbedringer.

Læs mere om Autohuset Vestergaard

 

JP Group

Vi styrker kerneforretningen med ABC

ABC-analyser på produkter, kunder og leverandører.  JP Groups overordnede strategi har tre fokus-områder: Værdiskabelse, lavere lagerværdi og flere beslutningstagere.

Arbejdet med ABC har resulteret i hurtigere & mere smidige beslutningsprocesser, fem procent lavere lagerværdi, 13 procent højere omsætning, 26 procent mindre døde varer.

Læs mere om JP Group

 

Micro Matic

Danmarksmester i vækst har styr på servicegraden

Micro Matic har en af dansk erhvervslivs stejleste vækstkurver og sidder på 80 procent af verdensmarkedet. De bruger ABC til at styre servicegrad, lønsomhed og lagerværdi, så det store regnskab balancerer.

På 10 måneder er servicegraden steget fra 90 til et stabilt niveau på +95 procent og lagerværdien er reduceret markant - på trods af den stærke vækst.

Læs mere om Micro Matic

 

Nomeco

vi har knækket koden til vækst

Nomeco har overrasket sig selv. På ét år har de øget omsætningen med 9,2 procent og indtjeningen med 9,8 procent på 40 varekategorier.

Opskriften er målrettet og intelligent arbejde med analyser af varers omsætning og indtjening – en opskrift mange andre virksomheder bør tage til sig.

Læs mere om Nomeco

 

Matas

HØJ SERVICEGRAD MOD KUNDERNE ER EN HjØRNESTEn

Matas har 291 butikker og et meget dynamisk sortiment på 15.000-20.000 aktive salgsvarer. Hvert år er op mod 20 procent af sortimentet nye varer. 

Matas A/S har reduceret lagerværdien markant og samtidig fastholdt kædens høje servicegrad over for kunderne.

Læs mere om Matas

 

P. Justesen Company

Supply chain er nøglen til profitabel vækst

Peter Justesen har på godt ét år reduceret lagerværdi med 57 % og forbedret servicegrader, likviditet samt lageromsætningshastighed markant.

Læs mere om P. Justesen Company