ER DU VORES NYE BUSINESS ANALYST?

Kan du lide at arbejde med analyser og omsætte dem til resultater i nogle af Danmarks største virksomheder? Og er du skarp til Excel? Så er det dig, vi leder efter.

Vi søger en Business Analyst til vores Customer Success team. Stillingen er et studiejob med mulighed for fastansættelse efter studiet.

OM JOBBET

Du kommer til at indgå i vores Customer Success team bestående af konsulenter og analytikere med en bred kontaktflade til store og mellemstore virksomheder i ind- og udland. Du kan læse om nogle af vores kunder lige her https://abcsoftwork.com/customers/

Du kommer til at arbejde med data, analyse- og software værktøjer i tæt samarbejde med vores konsulenter og medarbejderne hos kunden.

Allerede fra første dag vil du blive tilknyttet forskellige kundeprojekter, hvor du vil være ansvarlig for at:

 • Udarbejde produkt- og kundeanalyser for kunden.
 • Analysere KPI’er og forbedringspotentialet hos kunden.
 • Præsentere analyser, som kan forbedre virksomhedens nøgletal.
 • Undervise brugere i anvendelsen af platformen ABC Cloud.
 • Løse projektopgaver i forbindelse med databehandling og opsætning af ABC Cloud.

OM DIG

Du trives i krydsfeltet mellem analyse, data og forretningsudvikling. Jobbet er ansvarsfuldt, så det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst, selvkørende og initiativrig. Du har relevant erhvervserfaring med forretningsudvikling og analyser i Microsoft Excel, BI el.lign., som gør dig i stand til at gennemskue og arbejde med store mængder data.

Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor eller kandidatgrad på DTU, AAU København, CBS el.lign. og har minimum to år tilbage af din uddannelse.

Relevante kvalifikationer:

 • Kan strukturere og analysere store mængder data.
 • Er selvstændig, detaljeorienteret og ansvarsbevidst.
 • Har erfaring med business intelligence og/eller forretningsudvikling.
 • Har nemt ved at sætte dig ind i nye digitale værktøjer.
 • God til at kommunikere og arbejde med mennesker.
 • Kan udarbejde PowerPoint præsentationer.

DET TILBYDER VI

Du vil blive ansat i en position med høj grad af ansvar, hvor du kan prøve dine analytiske evner af i praksis. På den måde får du mulighed for at videreudvikle dine kompetencer opnår færdigheder, der gør dig i stand til at varetage en stærk stilling inden for forretningsudvikling umiddelbart efter dit studie.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en positiv atmosfære, rig mulighed for udvikling og en flad, uformel firmastruktur. Du tilrettelægger dine timer i samspil med resten af teamet, og vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og eksamensperioder.

HVEM ER ABC SOFTWORK?

Hos ABC Softwork vil du blive en del af en innovativ og vækstorienteret software- og servicevirksomhed. Vi leverer løsninger, der skaber transparens, sammenhængskraft og forbedret eksekveringskraft i organisationer. Vi arbejder tæt sammen med flere end +100 kunder i Danmark. Du finder os på øverste etage på IT-Universitet, hvor omdrejningspunktet for vores hverdag er at hjælpe vores kunder til kontinuerligt at forbedre deres profitabilitet. Du kan læse om vores forretningsmodel her https://abcsoftwork.com/our-business-model/

SØG STILLINGEN

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og karakterbevis på tkj@abcsoftwork.com. Vi afholder løbende samtaler og forventer opstart snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director, Troels Kyhn Jakobsen på tkj@abcsoftwork.com eller tlf. 22 57 70 55.

Find out how we can help you with your profitability

 

An ABC expert is ready to take a chat about your business’ needs and answer any questions you might have. Receive detailed product information, a customized demo or a price quote within 24 hours.

Thank you! An ABC expert will be in touch soon