Vi søger nye kolleger

Ledige stillinger


 

Juniorkonsulent - Supply Chain Management (studerende)

ABC Softwork søger studerende til stillingen som Junior Consultant i vores Customer Success team.

Vil du arbejde med Supply Chain Strategi og KPI-performance i nogle af Danmarks største virksomheder? Så har vi et spændende studiejob til dig.   

HVEM ER ABC SOFTWORK?

ABC Softwork leverer Supply Chain løsninger, som hjælper danske handels- og produktionsvirksomheder med at skabe en mere transparent forsyningskæde og forbedre lønsomheden. Vi har rigtig travlt med vores nye Supply Chain platform, ABC Cloud og søger en ambitiøs og udadvendt juniorkonsulent, som brænder for at skabe resultater for vores kunder.

OM JOBBET

Du kommer til at indgå i vores Customer Success team, der er ansvarlige for at udvikle, implementere og skabe varige forbedringer af kundernes forsyningskæder. Du kommer til at arbejde med data, analyse og software i tæt samarbejde med Supply Chain funktionerne (indkøb, planlægning, logistik, mv.) og topledelsen hos vores kunder.

Du bliver tilknyttet forskellige kundeprojekter, hvor du:

 • Hjælper med at forbedre de økonomiske nøgletal.

 • Bliver en vigtig del af kundens evne til at skabe succes med vores platform, ABC Cloud.

 • Hjælper kunden med opsætning og opfølgning på supply chain KPI’er.

 • Sikrer, at brugerne kender mulighederne med vores platform, ABC Cloud.

 • Udarbejder ROI og case-materiale.

OM DIG

Du skal være god til relationer, da du får en bred kontaktflade med kunder. Samtidig er du ansvarsbevidst, initiativrig og selvkørende, og brænder for Supply Chain Management. Du har relevant erhvervserfaring med analyser i Microsoft Excel, BI el.lign. og er i stand til at gennemskue og arbejde med store mængder data.

Vi forestiller os, at du studerer Supply Chain Management, Produktionsingeniør, Operations Management eller lignende og som minimum har afsluttet de første to år på din bachelor eller læser på kandidatniveau på DTU, AAU København, CBS, mv.

Relevante kvalifikationer:

 • Udadvendt personlighed og glad for kundekontakt

 • Detaljeorienteret og stærk til tal og data

 • Studerer bachelor eller kandidat i Supply Chain Management, Operations Management el.lign.

 • Erfaring med præsentationer og workshops

 • Analytisk

 • Erfaren bruger af Office-pakken, specielt Excel og PowerPoint

 • God til at tage ansvar og arbejde selvstændigt såvel som i teams

 • Fungerer i en dynamisk hverdag, hvor to dage ikke er ens

DET TILBYDER VI

ABC Softwork er en innovativ virksomhed i rivende udvikling med en uformel og flad firmastruktur, glade kunder og spændende projekter. Vi forventer, at du kan arbejde ca. 15 timer om ugen på vores kontor i København. Vi er fleksible i forhold til dit studie og eksamensperioder. Arbejdet er ideelt, hvis du ønsker at gøre karriere inden for Supply Chain Management, da du får tildelt en masse ansvar og får lov til at udvikle dine kompetencer.

SØG STILLINGEN

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og karakterbevis på tkj@abcsoftwork.com. Vi afholder løbende samtaler og forventer opstart snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director, Troels Kyhn Jakobsen på tkj@abcsoftwork.com eller tlf. 22 57 70 55 eller Customer Success Junior Consultant, Frederik G. Stigaard på fgs@abcsoftwork.com