Dit led i værdikæden afgør dine udfordringer

Vi kender din kompleksitet og udfordringer, og derfor har vi
designet en platform, der gør din hverdag meget nemmere

Produktion

Vi hjælper dig med at udnytte kapaciteten bedre, planlægge produktionen og øge effektiviteten i dit produktionsapparat. Produktionsvirksomheder oplever markante forbedringer i working capital, availability og profitabilitet.

Distribution

Vi øger gennemsigtigheden og nedbryder kompleksiten i en hverdag med tusindvis af SKU’er og kundegrupper i forskellige segmenter. Distributionsvirksomheder biholder og/eller øger leverings-sikkerheden og nedbringer samtidig kapitalbindingen markant. 

Detail

Vi hjælper dig med at bruge din data strategisk til at optimere vareflowet og opnå en højere lønsomhed med en effektiv ind- og udfasning. Data danner grundlag for at diskutere den økonomiske balance mellem bredden af sortimentet og servicegraden i butiksnetværket.

ABC Cloud understøtter hverdagen
i virksomheden

SupplyChainManagement.jpg
 

Supply Chain management

ABC Cloud kobler supply chain på strategien og sikre en effektiv og korrekt prioritering af produkter og kunder med en vedvarende effekt på top- og bundlinjen.

 

Leverandørforhandling

ABC Cloud introducerer flere variabler i leverandørforhandlingen og reducerer dine totale lager- og logistikomkostninger (TCO).

Leverandørforhandling.jpg
SalesAndOperationsPlanning.jpg
 

Sales & Operations Planning

ABC Cloud synkroniserer salg og supply chain og hjælper med at planlægge og balancere udbud og efterspørgsel.

 

Procurement

ABC Cloud er differentieret indkøbsstyring som giver et sundere lager, en højere leveringssikkerhed og en mere effektiv kapacitetsudnyttelse.

Procurement.jpg
ProductManagement.jpg
 

Product management

Få overblik over bevægelserne i sortimentet og bliv skarpere på ind- og udfasning med ABC Cloud.  

Vores kunders egne succeshistorier

Vores kunder har på hver sin måde skabt resultater med ABC. Her er et udpluk af nogle
af succeshistorierne, som alle blev fortalt på vores kundeevent ABC Breakfast Club. 

 
dana lim zoom .png

Dana lim: CEO Bruger aBC Som ledelsesværktøj

Hos Dana Lim er kundernes behov og et ønske om vækst i fokus. ABC bruges som et centralt ledelsesværktøj, der sikrer tilfredse kunder og en effektiv supply chain.

På 9 mdr. er servicegraden steget fra 82 til 92 procent, og der er kommet ro på produktionsplanlægningen. 

 
JP Group citat.png

JP GROUP: Vi styrker kerneforretningen med ABC

ABC-analyser på produkter, kunder og leverandører.  JP Groups overordnede strategi har tre fokus-områder: Værdiskabelse, lavere lagerværdi og flere beslutningstagere.

Arbejdet med ABC har resulteret i hurtigere & mere smidige beslutningsprocesser, fem procent lavere lagerværdi, 13 procent højere omsætning, 26 procent mindre døde varer.

 
Micro Matic citat.png

Micro MatiC: Danmarksmester i vækst har styr på servicegraden

Micro Matic har en af dansk erhvervslivs stejleste vækstkurver og sidder på 80 procent af verdensmarkedet. De bruger ABC til at styre servicegrad, lønsomhed og lagerværdi, så det store regnskab balancerer.

På 10 måneder er servicegraden steget fra 90 til et stabilt niveau på +95 procent og lagerværdien er reduceret markant - på trods af den stærke vækst. 

 

Nomeco: vi har knækket koden til vækst

Nomeco har overrasket sig selv. På ét år har de øget omsætningen med 9,2 procent og indtjeningen med 9,8 procent på 40 varekategorier.

Opskriften er målrettet og intelligent arbejde med analyser af varers omsætning og indtjening – en opskrift mange andre virksomheder bør tage til sig.