Vores kunders egne succeshistorier

Vores kunder har på hver sin måde skabt resultater med ABC. Her er et udpluk af nogle
af succeshistorierne, som alle blev fortalt på vores kundeevent ABC Breakfast Club. 

 
dana lim zoom .png

Dana lim: CEO Bruger aBC Som ledelsesværktøj

Hos Dana Lim er kundernes behov og et ønske om vækst i fokus. ABC bruges som et centralt ledelsesværktøj, der sikrer tilfredse kunder og en effektiv supply chain.

På 9 mdr. er servicegraden steget fra 82 til 92 procent, og der er kommet ro på produktionsplanlægningen. 

 
JP Group citat.png

JP GROUP: Vi styrker kerneforretningen med ABC

ABC-analyser på produkter, kunder og leverandører.  JP Groups overordnede strategi har tre fokus-områder: Værdiskabelse, lavere lagerværdi og flere beslutningstagere.

Arbejdet med ABC har resulteret i hurtigere & mere smidige beslutningsprocesser, fem procent lavere lagerværdi, 13 procent højere omsætning, 26 procent mindre døde varer.

 
Micro Matic citat.png

Micro MatiC: Danmarksmester i vækst har styr på servicegraden

Micro Matic har en af dansk erhvervslivs stejleste vækstkurver og sidder på 80 procent af verdensmarkedet. De bruger ABC til at styre servicegrad, lønsomhed og lagerværdi, så det store regnskab balancerer.

På 10 måneder er servicegraden steget fra 90 til et stabilt niveau på +95 procent og lagerværdien er reduceret markant - på trods af den stærke vækst. 

 

Nomeco: vi har knækket koden til vækst

Nomeco har overrasket sig selv. På ét år har de øget omsætningen med 9,2 procent og indtjeningen med 9,8 procent på 40 varekategorier.

Opskriften er målrettet og intelligent arbejde med analyser af varers omsætning og indtjening – en opskrift mange andre virksomheder bør tage til sig.