Workshops - afholdes hos jer


Projektstart

2 dage. Kom godt i gang med din optimering. Fokus er på at udvikle jeres ABC model, sikre den er i tråd med de overordnede firmamål, og lægger en plan for udrulning & eksekvering.


ABC Kick-off

Jeres ABC model skal præsenteres for organisationen. Kommunikationen er afgørende. Sammen med projektlederen modner vi ABC modellen, udvikler kommunikationsplan og deltager på kick-off dagen.


Forankring & Drift

Afstemning mellem salgsprognoser og planlægning er en central funktion i supply chain. Brug ABC til at understøtte en fælles planlægningsproces på tværs af indkøb, logstik og salg.


Kundeprofitabilitet

Det er virksomhedens ansvar at gøre kunden profitabel. Men kunder har forskellige adfærd og behov. Ved at analysere behov og profitabilitet udvikler vi rentable, kundetilpassede supply chain løsninger.


Få styr på data

Kvaliteten af jeres data er afgørende for effekten af ABC. Vi definere datasættet så det er tilpasset jeres målsætning og sikre kvaliteten af dataen.


Servicetjek af Master ABC

Har du tilpasset ABC modellen virksomhedens overordnede mål? ABC koderne er et pejlemærke i hverdagen og det er afgørende at ABC kategorier, grænser og rapporter understøtter hverdagens mål og arbejdsopgaver.

Workshops tilpasset jeres udfordringer

Vi har defineret en række workshops for at hjælpe jer på vej mod målbare resultater.

Workshops afholdes hos jer, med jeres data og jeres projektgruppe.

Vil du vide mere?

Hvilke virksomheder bestiller typisk disse workshops?

Hvilken workshop passer bedst til vores udfordring?